window

Antosan, sateuacan anjeun angkat...

Kéngingkeun rencana penjualan khusus GRATIS AYEUNA!

Kami yakin anjeun bakal kaget!Taya SPAM, Taya pesen tambahan.

banner2-2
banner1-1

Daptar Eusi pikeun kaca ieu

Jelas ngartos halaman bumi urang sareng mendakanana

Produk utama

Pakéan pelindung

  • Kinesiology Tape

    Pita Kinesiologi

    Pilihan anu dipercaya pikeun atlit profésional, praktisi médis olahraga.Éta ngabantosan ngirangan tekanan jaringan sareng ngadukung otot sareng sendi.Ngabantosan keram leg, shin splints, nyeri anak sapi, nyeri sareng bareuh.eta mantuan Anjeun cageur leuwih gancang ti nyeri.

    Tingali deui
  • Ankle Brace

    Ankle Brace

    leungeun baju ankle mangrupakeun breathable, rojongan ankle lightweight pikeun sprains ankle minor kalawan komprési sasaran, nu bakal nulungan ngurangan bareuh sarta nyadiakeun rojongan salila recovery.

    Tingali deui
  • Knee Sleeve

    Leungeun Dengkul

    Knee brace hadir kalawan desain patella kabuka pikeun rojongan tambahan sarta breathable.Ogé hadir kalawan tapal kuda removable nu bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh stabilitas dengkul Anjeun.

    Tingali deui

Rojongan cangkéng

Beubeur cangkéng atawa braces / rojongan mantuan pikeun jalma anu boga galur otot, tijalikeuh sendi atawa sababaraha tipe séjén tatu atawa recovery sanggeus bedah.

Tingali deui
Waist Support
  • Running Socks

    Ngajalankeun kaos kaki

    Ngajalankeun kaos kaki

    Sistem pangrojong arch kaos kaki tab urang sacara efektif nyegah kaos kaki tina slipping sareng nyegah.Dampal bantal hawa.Hampang, cushioning nyadiakeun panyalindungan dampak tanpa nyokot teuing spasi dina sapatu.

    Tempo deui
  • Basketball Socks

    Kaos kaki baskét

    Kaos kaki baskét

    Kaos kaki olahraga pertengahan anak sapi dirancang pikeun atlit pikeun kanyamanan sapopoe.Kaos kaki ieu ngagaduhan ranjang suku anu bantal anu bakal ngabantosan nyerep dampak kagiatan sapopoé.Henteu ngan ukur kaos kaki ieu dilengkepan téknologi tetep tapi ogé gaduh pita lengkungan pikeun ngabantosan dukungan arch.

    Tempo deui
  • Grip Sport Socks

    Pakem Olahraga kaos kaki

    Pakem Olahraga kaos kaki

    Direkayasa ku tulang rusuk tech cushioned dirancang pikeun mastikeun kanyamanan nalika dipaké leuwih shin guards.Bolong breathable ngajaga suku tiis tur garing bari konstruksi microfiber poliéster maximizes kanyamanan.

    Tempo deui
  • Knee High Basketball Socks

    Dengkul High Baskét kaos kaki

    Dengkul High Baskét kaos kaki

    Henteu ngan ukur kaos kaki ieu dilengkepan téknologi tetep tapi ogé gaduh pita lengkungan pikeun ngabantosan dukungan arch.Tetep garing sareng nyaman nganggo bahan anu nyerep lembab.

    Tempo deui
  • Tie Dye Compression Socks

    Kaos kaki Komprési Tie Dye

    Kaos kaki Komprési Tie Dye

    Kaos kaki komprési tie-dye komprési nambihan langkung seueur kabagjaan pikeun kahirupan anjeun, lawon katun lemes sareng kualitas dina suku anjeun, marengan anjeun di unggal juru, angkat perjalanan sareng anjeun sareng hirup kahirupan warni anjeun.

    Tempo deui
  • Anti Varicose Vein socks

    Kaos kaki Anti Varicose Vein

    Kaos kaki Anti Varicose Vein

    Ningkatkeun laju aliran getih vena sareng ngirangan kamungkinan trombosis urat jero (DVT) sareng sekuel anu sering, embolisme pulmonal (PE) dina pasien non-mobile.

    Tempo deui
  • Copper Compression Socks

    Kaos kaki komprési tambaga

    Kaos kaki komprési tambaga

    Fabrikasi poliéster anu diinfus tambaga nyayogikeun panolak bau alami, sareng nyéépkeun kalembaban pikeun ngajaga suku sareng anak sapi teu nyaman salami latihan.

    Tempo deui
  • Zipper Compression Socks

    Kaos kaki komprési seleting

    Kaos kaki komprési seleting

    Kaos kaki komprési nyaéta garments komprési elastis dipaké sabudeureun leg, compressing dahan.Ieu ngurangan diaméter véna distended sarta ngaronjatkeun laju aliran getih vena jeung efektivitas klep.

    Tempo deui

aplikasi

Jelas ngartos halaman bumi urang sareng mendakanana

prosés produksi

Salila ngembangkeun leuwih ti 20 taun ', parusahaan urang geus ngadegkeun struktur lengkep suplai bahan, produksi jeung jualan.

  • Socks flipping 03

    Kaos kaki ngabalieur

    Kaos kaki ngabalieur

  • Toe linking 04

    Toe linking

    Toe linking

  • Boarding 05

    kosan

    kosan

  • Re-pairing 06

    Papasangan deui

    Papasangan deui

  • 07 07

    Motong

    Motong

  • 08 08

    Hot stamping

    Hot stamping

  • 09 09

    Motong sirah benang

    Motong sirah benang

Kumaha gawé bareng kami

Prosés kustomisasi produk urang

  • Iders & Concept (2) Iders & Concept

    Iders & Konsep

  • Samples (2) Samples

    Sampel

  • Private Packaging (1) Private Packaging

    Bungkusan swasta

  • Negotiation (1) Negotiation

    Rundingan

  • fl_cess_03 Bulk Production

    Produksi Bulk

  • Shipment (2) Shipment

    Pangiriman

bungkusan custom

Bungkusan nyaéta pikeun masihan anjeun pangalaman produk anu langkung saé

angkutan

Kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna

fl_transport_07 fl_transport_11
  • express

    nganyatakeun

    express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS) 2-3 poé gawé, pajeg kaasup

  • air transport

    angkutan hawa

    hawa 7-10 poé gawé, pajeg kaasup pikeun sababaraha nagara.

  • sea

    laut

    20-25 poé gawé, pajeg kaasup pikeun sababaraha nagara.Panto ka panto.25-30 poé gawé

  • Railway

    Kareta api

    Pajak Trail kaasup pikeun sababaraha nagara.Panto ka panto.

FAQ

patarosan sering ditanyakeun

  • Kumaha upami MOQ?

    Pikeun kaos kaki, MOQ biasa kami nyaéta 500 pasang per warna / ukuran / desain Pikeun kaamanan olahraga, MOQ biasa kami 300 lembar per warna / desain MOQ gumantung kana rarancang jeung bahan.Tapi bisa disawalakeun.

  • Kumaha anjeun ngalakukeun kontrol kualitas?

    Aya 4 léngkah dina kadali kualitas: 1.inspection salila produksi;2. inspeksi salila toe linking;3. inspeksi salila packing;4. inspeksi ahir ku tim QC urang.

  • Dupi urang nganggo agén pengiriman barang urang sorangan?

    Sumuhun, anjeun tiasa.Urang kungsi cooperated kalawan loba forwarders.Upami anjeun peryogi, kami tiasa nyarankeun sababaraha forwarders ka anjeun sareng anjeun tiasa ngabandingkeun harga sareng jasa.

  • NAON anu tiasa disaluyukeun?

    Warna, ukuran, bahan, bungkusan, logo…jsb.

  • Naha anjeun nawiskeun jasa saatos penjualan?

    Sumuhun kami tanggung jawab ka sadaya klien kami.Aya solusi lengkep pikeun masalah kualitas.

  • Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    Kami pabrik profésional di kaos kaki leuwih ti 20 taun di Zhejiang.

bubuka ringkes ngeunaan urang

Naha milih kami

Jiaxing FOPU Sports Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sareng dealer kaos komprési sareng kaos ketat sareng jinis pakean olahraga.

  • Langkung ti 20 taun pangalaman
  • 24 jam AFTER- SALE Service
  • OEM / ODM kalawan Low MOQ
  • 7 Dinten Industri Anjog Turnaround Time
  • pengiriman barang sakuliah dunya ka Door Anjeun
  • Taya waragad disumputkeun kantos
Tingali deui

Kéngingkeun conto gratis

Eusian inpormasi anu saluyu, kami bakal ngabales anjeun pertama kalina.

ulasan

  • Marjolaine Martel

    Marjolaine Martel

    kaos kaki komprési dengkul olahraga custom

    Custom sport Knee compression socks

    Penjual ieu mangrupikeun anu pangsaéna anu kuring kantos tepang sareng jasa saé pisan.Aries indit ka departemen produksi pariksa kaos kaki keur kuring.Sareng ogé ngirim kuring gambar sareng pidéo pikeun masihan terang kumaha kaos kaki didamel....

  • Devi Nadaraja

    Devi Nadaraja

    Ngajalankeun Sapi rojongan leungeun baju

    Running Calf sleeve support

    Gaduh brainstorming sareng tatanan khusus sareng tim ieu saé pisan!Aries sareng tim mangrupikeun padamelan anu saé!Super gancang yén kuring tiasa gaduh bahan khusus kuring sadayana dina saminggu.Proyék anu saé pikeun perusahaan ieu!

  • Anthony J James

    Anthony J James

    Kaos kaki olahraga bolong anti dieunakeun

    Anti-slip mesh sport socks

    Panyadia pisan ngabantosan sareng responsif dina ngabantosan kuring nyetél sareng ngadamel pesenan khusus kuring.Produk anu ditampi kualitasna saé.Seller mantuan sapanjang sakabéh prosés.Kuring pasti bakal mesen deui.

  • Aaron Potter

    Harun Potter

    Adjustable neoprene leungeun baju leungeun baju brace

    Adjustable neoprene knee sleeve brace

    Kuring geus ulang maréntahkeun.Sagalana éta éndah.Gancang pisan dibentuk sareng dibungkus.Ladenan rojongan customer jalan hébat.Barang dugi ka gancang pisan kuring henteu percanten.Kuring pasti bakal nyarankeun ka saha waé anu milarian supplier anu tiasa dipercaya.

  • Mathieu Bordinat

    Mathieu Bordinat

    Plantar fasciitis rojongan brace ankle

    Plantar fasciitis ankle brace support

    Dipikacinta produk!sagalana ngeunaan eta endah pisan!Pitulung pisan profésional sarta produk kualitasna alus sakumaha diémbarkeun

Ninggalkeun Pesen Anjeun