beg

Tentang Kami

Wilujeng sumping di FOPU

JiaXing FOPU Sports Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sareng dealer kaos komprési sareng kaos ketat sareng jinis pakean olahraga, kalayan hak impor sareng ékspor mandiri.Perusahaan kami kantor pusatna di Hangzhou, anu katelah Paradise of China.Éta kira-kira 150 kilométer ti Shanghai, ku kituna transportasina merenah pisan.Perusahaan kami parantos ngenalkeun mesin nyulam hosiery anu dikawasa komputer canggih sareng peralatan desain.

Kami tiasa ngahasilkeun 96N, 120N, 144N, 168N, 200N 220N sareng 84N silinder tunggal, 144N & 168N silinder ganda sareng spésifikasi baju olahraga, kaos komprési, modal, sareng penjaga ruam pikeun lalaki, awéwé sareng orok, ogé tights for geus dewasa sarta barudak.Urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 1000.000 unit sandang per taun sarta volume jualan taunan ngeunaan USD 6 juta.Kami parantos ngawangun hubungan bisnis anu saé sareng para nasabah boh ti bumi sareng mancanagara.

Naha Milih Kami

OEM na ODM pesenan duanana wilujeng sumping

  • Outdoor sports

    Urang terang pisan ngeunaan sertifikasi di unggal pasar, sapertos, sertifikasi ISO, FDA, BSCI sareng CE.pasar asing urang kaasup Jepang, Korea, Kanada, Britania, Italia, AS, Spanyol jeung nagara séjén.

  • Running

    Salila ngembangkeun leuwih ti 20 taun ', parusahaan urang geus ngadegkeun struktur lengkep suplai bahan, produksi jeung jualan.Kalawan pangalaman ékspor euyeub, produk kualitas luhur, harga kalapa, jasa atasan sarta pangiriman on-waktu, éta positif yén kami bisa minuhan sarat anjeun sarta ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.

  • Pilates  Yoga

    Kami yakin yén kualitas luhur sarta layanan unggulan urang bakal narik beuki loba konsumén.Naha milih produk ayeuna tina katalog kami atanapi milarian bantosan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan ngeunaan syarat khusus, kami di dieu 24 / 7 / 365. Anjeun wilujeng sumping ngahubungan kami iraha waé.

Tur Pabrik

OEM na ODM pesenan duanana wilujeng sumping

1y
5
3
6
4
7

Pameran Perusahaan

OEM na ODM pesenan duanana wilujeng sumping

Sertipikat Perusahaan

Jaminan kualitas tiasa dipercaya


Ninggalkeun Pesen Anjeun