page_head_bg

Produk

  • Ankle Support Brace, Breathable Neoprene Sleeve, Adjustable Wrap!

    Ankle Rojongan Brace, Breathable Neoprene Sleeve, Adjustable Wrap!

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:Gratis, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Hideung, Warna ngaropéa
    Bahan:70% Neoprene, 20% Nilon, 10% Poliéster
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Perlindungan olahraga, insulasi tiis, pangropéa gabungan, ramah lingkungan, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado

    Ngeunaan item ieu
    ·Hiji ukuran cocog duanana suku jeung nepi ka 11 ″ dina suku arch kuriling.
    ·Ngajaga ankle jeung ngaleutikan résiko tatu.Sampurna pikeun gejala tatu ankle kronis sareng akut.Ngabantosan ngaleungitkeun nyeri sareng nyayogikeun kanyamanan anu aya hubunganana sareng plantar fasciitis.
    ·Desain keuneung kabuka ngamungkinkeun rupa-rupa gerak salila kagiatan tur masih nyadiakeun rojongan pikeun tendons ankle jeung sendi.Idéal pikeun olahraga indoor sareng outdoor anu peryogi galur ankles nalika latihan.
    ·Bahan neoprene breathable nahan panas sarta nyegah iritasi kulit.Nyaman, fléksibel, awét sareng tiasa dikumbah.
    ·Nyepetkeun fase penyembuhan, sabab nyadiakeun ngan cukup tur diperlukeun rojongan pikeun ankle na suku ngaliwatan komprési dina tendons dimana anjeun peryogi eta.

  • Hinge Joint Functional Brace Ankle Support

    Hinge Joint Fungsional Brace Ankle Rojongan

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Hideung, Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Perlindungan olahraga, insulasi tiis, pangropéa gabungan, ramah lingkungan, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado

  • Socks Sleeves with Gel Pads for Boot

    Kaos kaki Sleeves kalawan gél Pads pikeun Boot

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong percetakan pvc, kantong bolong, headcard

  • ODM Breathable 360 Support Ankle Sleeve

    ODM Breathable 360 ​​Rojongan ankle leungeun baju

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado

Ninggalkeun Pesen Anjeun