page_head_bg

Produk

  • Compression Stockings, Medical Grade Firm Support 20-30mmHg, Unisex, Open Toe Knee High Compression Socks for Varicose Veins, Edema, Shin Splints, Nursing, Travel

    Kaos kaki komprési, Rojongan Teguh Kelas Médis 20-30mmHg, Unisex, Open Toe Knee High Compression Socks pikeun Varicose Veins, Edema, Shin Splints, Perawat, Travel

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S-3XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

    Ngeunaan item ieu

    ·Campuran Nylon
    ·Mesin Nyeuseuh
    ·Bosen meuli legwear komprési nu terus ragrag ka handap?Éta peryogi sering ngagentos sabab kaleungitan komprési saatos sababaraha minggu?Jieun switch ka sleeves komprési premium sarta kaos kaki anu breathable sarta dijieunna tina awét kualitas luhur lawon komprési Nylon 77%, Spandex 23%.Kalayan konstruksi anyaman anu mulus, ieu pas sareng henteu kaleungitan komprési, ngagem saatos ngagem.
    ·Rasakeun Gawéna: Leungeun baju anu pas sacara alami dina suku anjeun ku kituna anjeun tiasa ngadukung & manteng upami diperyogikeun.Naha anjeun keram suku, bareuh atanapi busung lapar, shin splints, POTS atanapi varicose / spider veins, leungeun baju ieu ngamungkinkeun anjeun ngalatih langkung keras, pulih langkung gancang & ngarasa langkung kuat.Aranjeunna ngabantosan naekeun sirkulasi dina suku anjeun & ngirangan nyeri otot pikeun pulih saatosna.Coba ieu & perhatikeun perbaikan - anjeun bakal ngaharepkeun anjeun kantos mendakan umur ka tukang!
    ·Kéngingkeun Ukuran anjeun: Pas sareng konstruksi leungeun baju urang mastikeun yén pas anu pas tanpa teu ngarareunah ku cara ngagentos atanapi ngageser salami kagiatan.Dirancang pikeun lalaki sareng awéwé, ieu sayogi dina sababaraha pilihan ukuran sareng warna.Kaos kaki nganteurkeun komprési kelas médis 20-30 sareng dengkul tinggi sareng tiasa dianggo nalika kakandungan.
    ·Cocog sareng Kagiatan anjeun: Leungeun baju mangpaat pikeun lumpat, hiking, seni béladiri, voli, baskét, bersepeda, baseball, yoga, latihan atanapi kagiatan kabugaran.Naha dampak anu luhur atanapi rendah atanapi luhur, ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun haneut-haneut sareng gancang pulih.Lengan anak sapi & kaos kaki oge sampurna pikeun pamakéan sapopoé pikeun sirkulasi getih, bari hamil, pikeun jalma di ritel, perjalanan hawa, jobs salaku perawat atawa dina konstruksi anu merlukeun loba nangtung dina suku anjeun.
    ·Niley Luar Biasa: Dijual sapasang.Ieu caket kana komprési kelas médis anu diresmikeun ku seueur dokter tapi tanpa shock stiker.Mésér langkung seueur sareng konci dina harga anu murah.Mésér langkung seueur sareng ngahémat langkung seueur tina harga anu rendah.Meunang dua pikeun pamakéan uninterrupted.Atawa leuwih pikeun cocog gaya anjeun sarta papakéan.

  • Compression Calf Sleeves for Men & Women – Perfect Option to Our Compression Socks – For Running, Shin Splint, Medical, Travel, Nursing

    Lengan Pedet Komprési pikeun Lalaki & Awéwé - Pilihan Sampurna pikeun Kaos Kaki Komprési Kami - Pikeun Ngajalankeun, Shin Splint, Médis, Perjalanan, Perawat

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S-XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

    Ngeunaan item ieu
    · COCOK KAGIATAN Anjeun:The sleeves mangpaatna pikeun ngajalankeun, hiking, beladiri, crossfit, voli, baskét, Ngabuburit, baseball, yoga, workouts atawa kagiatan kabugaran.Naha dampak anu luhur atanapi rendah, ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun haneut-haneut sareng gancang pulih.Lengan anak sapi & kaos kaki ogé sampurna pikeun dianggo sapopoé khususna nalika kakandungan, pikeun jalma-jalma dina ritel, perjalanan udara, padamelan salaku perawat atanapi dina konstruksi anu peryogi pisan nangtung dina suku anjeun.Atawa pikeun nutupan tato!
    ·NGARASA GAWE:Éta dirarancang pikeun nyocogkeun sacara alami dina suku anjeun sahingga nyayogikeun anjeun ngadukung & manteng upami diperyogikeun.Naha anjeun nyeri anak sapi, keram suku, bareuh atanapi busung lapar, shin splints, POTS atanapi varicose / spider veins, leungeun baju ieu ngamungkinkeun anjeun ngalatih langkung keras, pulih langkung gancang & karasa langkung kuat.Aranjeunna ngabantosan naekeun sirkulasi dina suku anjeun & ngirangan nyeri otot pikeun pulih saatosna.Coba ieu & perhatikeun perbaikan - anjeun bakal ngaharepkeun anjeun kantos mendakan umur ka tukang!
    ·KANDUNGAN SERAT:Komprési Sleeves diwangun ku 30% Spandex, 70% Nylon, sareng aranjeunna 100% Latex gratis.

  • Calf Compression Sleeve for Men & Women – Best Calf Compression Socks for Running, Shin Splint, Calf Pain Relief, Leg Support Sleeve for Runners, Medical, Air Travel, Nursing, Cycling

    Lengan Komprési Pedet pikeun Lalaki & Awéwé - Kaos Kaki Komprési Pedet Pangsaéna pikeun Ngajalankeun, Shin Splint, Panyakit Pedet, Leungeun Pangrojong Suku pikeun Pelari, Médis, Perjalanan Udara, Perawat, Bersepeda

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S-XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

    Ngeunaan item ieu:
    · Ngurangan nyeri pakait sareng galur anak sapi, shin splints, sarta urat varicose;mantuan dina recovery
    · Contoured, pull-on, latex bébas termal / terapi komprési jeung rojongan jaringan lemes
    · Jahitan 5-jarum éksklusif pikeun jahitan anu langkung rata, langkung bersih sareng langkung kuat
    · Luar lawon nilon beurat-tugas pikeun durability

  • Calf Compression Sleeve for Calf Strains, Shin Splints and Varicose Veins, Aids in Injury Recovery & Prevention, Men & Women

    Lengan Komprési Pedet pikeun Galur Pedet, Shin Splints sareng Varicose Veins, Aids dina Pamulihan & Pencegahan Tatu, Lalaki & Awéwé

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S-XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

    Ngeunaan item ieu:
    ·Ngurangan nyeri pakait sareng galur anak sapi, shin splints, sarta urat varicose;mantuan dina recovery
    ·Contoured, pull-on, terapi termal / komprési bébas lateks jeung rojongan jaringan lemes
    ·Jahitan 5-jarum ekslusif pikeun jahitan anu langkung datar, langkung bersih sareng langkung kuat
    ·Luar beurat-tugas lawon nilon pikeun durability

  • Adjustable Shin Splint Support – Lower Leg Compression Wrap Increases Circulation, Reduces Muscle Swelling – Calf Sleeve for Men and Women – Pain Relief

    Rojongan Shin Splint adjustable - Bungkus Komprési Leg Handap Ngaronjatkeun Sirkulasi, Ngurangan Bengkak Otot - Leungeun Betis pikeun Lalaki sareng Awéwé - Nyeri Nyeri

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:Ukuran Gratis, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

  • Open Toe Socks–1 Pair Compression Socks Women & Men 20-30mmHg Support Stockings Travel DVT Shin Splints Varicose Veins Legging Medical Grade Nurses

    Kaos Kaki Terbuka–1 Pasang Kaos Kaki Komprési Awéwé & Lalaki 20-30mmHg Ngarojong Stoking Perjalanan DVT Shin Splints Varises Legging Perawat Kelas Médis

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S - 5XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon / poliéster, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

  • Leg Compression Sleeve – Medium, Calf Support Sleeves for Men & Women – Comfortable & Secure Footless Socks for Fitness, Running, and Shin Splints

    Leg Komprési Leg - Sedeng, Lengan Rojongan Anak Sapi pikeun Lalaki & Awéwé - Kaos Kaki Nyaman & Aman pikeun Kabugaran, Lumpat, sareng Shin Splints

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:XS - XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon / poliéster, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

  • Calf Compression Sleeves – Leg Compression Socks for Runners, Shin Splint, Varicose Vein & Calf Pain Relief

    Leungeun Komprési Pedet - Kaos Kaki Komprési Suku pikeun Pelari, Shin Splint, Varicose Vein & Pain Relief

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Campur, Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon, spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Perlindungan olahraga, insulasi tiis, ramah lingkungan, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado

  • Calf Compression Sleeves for Men Women. Shin Splints, Varicose Vein Treatment for Legs & Pain Relief. Calf Braces, Splints & Supports. Best Wide leg compression sleeve for Running

    Sleeves komprési Pedet keur Lalaki Awéwé.Shin Splints, Pangobatan Varises pikeun Suku & Nyeri.Pedet Braces, Splints & ngarojong.Pangalusna Wide leg komprési leungeun baju keur Ngajalankeun

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Hideung / biru / koneng / kulawu / wungu / oranyeu / bodas / pink, Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon, spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Perlindungan olahraga, insulasi tiis, ramah lingkungan, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado

  • Colorful Nylon Sport Sleeve Support cal support, calf sleeves, compression calf brace

    Warna-warni Nylon Olahraga Sleeve Rojongan rojongan cal, leungeun baju anak sapi, komprési anak sapi brace

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S - 2XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon/poliéster, spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, labél cuci, citak
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési tinggi, breathable, anti dieunakeun, Nangtayungan Ankle Ngahindarkeun Tatu
    bungkusan ngaropéa:Kantong pe, headcard, kantong seleting PVC, kotak warna

Ninggalkeun Pesen Anjeun