page_head_bg

Produk

  • Open Toe Socks–1 Pair Compression Socks Women & Men 20-30mmHg Support Stockings Travel DVT Shin Splints Varicose Veins Legging Medical Grade Nurses

    Kaos Kaki Terbuka–1 Pasang Kaos Kaki Komprési Awéwé & Lalaki 20-30mmHg Ngarojong Stoking Perjalanan DVT Shin Splints Varises Legging Perawat Kelas Médis

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S - 5XL, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, Jacquard, Printing, Tie-dye
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon / poliéster, Spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, Sulaman, Jahit, labél cuci, Print
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Pelindung, komprési High, Breathable, Anti dieunakeun, Ningkatkeun aliran getih
    bungkusan ngaropéa:PE tas, headcard, PVC kantong seleting, kotak Warna

  • Fashion Tie Dye Compression Socks

    Pantun Dasi Dye komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep, 360 ° téhnologi print
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:1.000 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • OEM Flight Compression Socks

    OEM hiber komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Custom Printing Compression Socks

    Custom Printing komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep, 360 ° téhnologi print
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Custom Ankle Length Compression Socks

    Kaos kaki komprési ankle panjangna custom

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Thigh High Slimming Compression Socks

    pingping High Slimming komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Fitness Sport Knee Compression Socks

    Kabugaran Olahraga dengkul komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Open Toe Toeless Compression Socks

    Kaos kaki Komprési Toeless Toe

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Unisex Dailly Fashion Dress Knee Compression Socks

    Unisex Dailly Pantun pakéan dengkul komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Copper infused Knee Compression Socks

    Tambaga infused dengkul komprési kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado, labél nyeuseuh

Ninggalkeun Pesen Anjeun