page_head_bg

Produk

  • Nylon Elbow Sleeve Support with straps

    Rojongan leungeun baju nilon siku kalawan Straps

    OEM & ODMBisa Ditarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél / tali nilon / baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, dicitak, jahit, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, kantong seleting, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado

  • Custom Hole elbow brace/ support

    Custom Hole siku pananggeuy / rojongan

    OEM & ODM:Ditarima
    ukuran:Hiji ukuran, ngaropéa
    Téhnik:anyaman
    warna:Hideung, Warna ngaropéa
    Bahan:Sadaya bahan tiasa lulus uji SGS, bahan PAHS sayogi
    Métode logo:layar sutra, mindahkeun panas, sulaman
    MOQ:500 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, adjustable, anti dieunakeun, liang
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado, kantong seleting

Ninggalkeun Pesen Anjeun