page_head_bg

Produk

  • Anti Slip Knee pad with Spring strips

    Pad Dengkul Anti Slip sareng Strip Spring

    OEM & ODM :Ditarima
    Ukuran:XS 12-13'', S 14-15'', M 16-17'' L 18-19''
    Téhnik:Dirajut
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, dicitak
    MOQ:300 lembar
    Fitur:anti dieunakeun, kanyamanan luar biasa, durability punjul
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, frosted pos polybag, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:anti dieunakeun

  • Patellar Tendon Support Strap knee pad

    Patellar Tendon Rojongan Tali dengkul Pad

    OEM & ODM:OEM / ODM wilujeng sumping
    ukuran:XS 12-13'', S 14-15'', M 16-17'' L 18-19''
    Téhnik:Dirajut
    warna:Warna ngaropéa sadia
    Bahan:Neoprene, nilon/poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Logo Jacquard, logo anyaman, logo panas dipencet
    MOQ:300 lembar pikeun mix ready order
    Fitur:Gancang garing, breathable, adjustable, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:Hiji pasangan kana hiji kantong PP, 100 kantong (100 lembar) kana hiji karton

  • SBR Adjustable Knee Brace

    SBR adjustable tuur pananggeuy

    OEM & ODM:Ditarima
    ukuran:XS 12-13'', S 14-15'', M 16-17'' L 18-19''
    Téhnik:Anyaman
    warna:Hideung, bisa custom
    Bahan:Neoprene, nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    fungsi: Perlindungan, Angkat Beurat

Ninggalkeun Pesen Anjeun