page_head_bg

Produk

Rojongan leungeun baju nilon siku kalawan Straps

Katerangan pondok:

OEM & ODMBisa Ditarima
Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
Téhnik:Knitted, jacquard
Warna:Warna ngaropéa
Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél / tali nilon / baja
Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, dicitak, jahit, reflective
MOQ:300 lembar/warna/ukuran
Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, kantong seleting, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado


Rincian produk

Tag produk

Knitted siku pelindung bisa ngurangan kacapean urat disababkeun ku kagiatan repetitive tina siku, nu cocog pikeun ténis méja, ténis, badminton jeung saterusna.Upami urat sering tatu dina siku, pelindung siku ngiket urat anu luka ku cara nerapkeun tekanan anu pas, ngirangan darajat tatu anu diperparah ku kontraksi kaleuleuwihan.Bisa ngawatesan gerak siku sarta ngidinan wewengkon tatu pikeun recuperate.

Dua tali nilon tiasa ngajantenkeun leungeun baju siku langkung pas kana panangan.

Mangpaat Rojongan Arm

Bahan: Nyarankeun ka70% nilon+ 20% Spandex.Bisa ngaropéa

2 tali komprési elastis nyadiakeun tekanan ganda, babarengan jeung panyalindungan profésional

 

MOQ:100 pcs pikeun siap / dina stock leungeun baju siku.

300-500phawas pikeun kustomisasi, bisa disawalakeun.

 

Logo: ODM.Nyarankeun tékniklogo.labél anyaman bisa ditambahkeun kana jero.Mangga bagikeun desain Anjeun, Lamun henteu template bisa dibagikeun.

 

Ukuran:

X-Gedé (Leuwih ti 17")

Gede (Leuwih ti 13.5-17")

Sedeng ( 9.0" - 13.5")

Leutik (4.25" - 9.0")

X-Leutik (Di handapeun 4,25")

Kustomisasi katampa

 

Desain: Bisa ngaropéa pola sakumaha desain Anjeun.

 

Bungkusan bulk: 1 sapotong pernepikantong,200 atawa350 PCS per karton master.Atawa ngaropéa.

 

waktos sampel:Biasana peryogi 3-5 dinten kanggo sampel anu disaluyukeun sareng 1 dinten kanggo sampel siap, bakal kapangaruhan ku téknik logo.2-3 poé gawé pikeun pengiriman barang (via FedEx, DHL, TNT, UPS).

 

Prosés bulk: Urutan sampel, sampel dikonfirmasi, badami, urutan bulk disimpen, produksi bulk dimimitian, bungkusan, inspeksi, pengiriman barang.

Biasana nyandak 20-35 dinten kanggo sadayana produksi, gumantung kana kuantitas sareng desain.

Naha milih kami

20+ taun pangalaman produksi profésional.

MOQ rendah pikeun ngadukung klien BARU

pangiriman timely nyadiakeun konsumén jeung rojongan suplai stabil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun