page_head_bg

Produk

  • Adjustable Pulley Pull Rope Waist Back support

    Rojongan Pulley Pull Tali Pinggang Balik

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:Hiji ukuran pas sadayana, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Neoprene, nilon/poliéster, spandex
    Logo ngaropéa:Jacquard, labél cuci, sulaman, jahit, citak
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:Kantong seleting, tas up, headcard, band roll

  • OEM PP Stripe Waist Support

    OEM PP belang Rojongan cangkéng

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado, labél nyeuseuh

Ninggalkeun Pesen Anjeun