page_head_bg

Produk

  • Customized Sweat bands Wristbands

    Disaluyukeun Sweat bands Wristbands

    OEM & ODMDitampa anjeun
    Ukuran:S-2Xl, ngaropéa
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Konéng, biru, bodas, hideung, beureum, héjo
    Bahan:Kapas / awi / poliéster
    Logo ngaropéa:Layar sutra, mindahkeun panas, sulaman
    MOQ:1000 pasang per desain / warna / ukuran pikeun ngaropéa
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
    bungkusan ngaropéa: 1 pasang kana hiji kantong PP, 100 pasang kana hiji karton, karton ukuranana: 65*40*40cm

     

  • Customized Unisex Wrist Strap

    Ngaropea Unisex Wrist Strap

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

  • Gym Straps Hook bar Wrist Support/Gloves

    Gym Straps Hook bar pigeulang Rojongan / sarung

    OEM & ODMUrang tiasa ngahasilkeun barang kalayan karya seni anu disayogikeun anjeun.
    Ukuran:S/M, L/XL, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, jacquard
    Warna:Hideung, biru, beureum
    Bahan:nilon / poliéster, spandex, gél atawa baja
    Logo ngaropéa:dicitak
    MOQ:300 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, breathable, eco-friendly, anti dieunakeun, késang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kantong seleting, kotak warna, kotak kado

  • Weight lifting Wrist Wraps with Thumb Loops

    Ngangkat beurat Wraps pigeulang jeung Jempol Loops

    OEM & ODM:Ditarima
    ukuran:Hiji ukuran pas sadayana, Disesuaikeun
    Téhnik:Knitted, anyaman
    warna:Hideung, OEM
    Bahan:Spandex Lycra lawon
    Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, reflective, jahit, print
    MOQ:500 lembar/warna/ukuran
    Fitur:Breathable, Lemes, Nyaman, Adjustable, Lightweight

    Sertifikasi:ISO90001, CE, BSCI, OEKOTEX, FDA


Ninggalkeun Pesen Anjeun