page_head_bg

Produk

Ngangkat beurat Wraps pigeulang jeung Jempol Loops

Katerangan pondok:

OEM & ODM:Ditarima
ukuran:Hiji ukuran pas sadayana, Disesuaikeun
Téhnik:Knitted, anyaman
warna:Hideung, OEM
Bahan:Spandex Lycra lawon
Logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, reflective, jahit, print
MOQ:500 lembar/warna/ukuran
Fitur:Breathable, Lemes, Nyaman, Adjustable, Lightweight

Sertifikasi:ISO90001, CE, BSCI, OEKOTEX, FDA



Rincian produk

Tag produk

Gelang téhrojongan nuilahar dipaké dina angkat beurat.Dina raraga masihan rojongan hadé kana pigeulang dina olahraga, rojongan diperlukeun dina angkat beurat kudu ngurangan saloba mungkin, ku kituna pikeun ngaronjatkeun stabilitas jeung kontrol latihan.Hindarkeun tatu pigeulang nalika barang beurat atanapi angkat beurat maksimal.

Ring jempol elastis merenah pikeun ngagem hansip pigeulang, sarta Velcro ultra-lega bisa nyaluyukeun tekanan sarta mastikeun yén posisi hansip pigeulang tetep sarua.

Straps kinerja tinggi ieu nyadiakeun rojongan pigeulang jeung stabilitas pikeun weightlifters, Crossfit, MMA, Powerlifting, push up, planks, burpees & latihan kakuatan.Ningkatkeun kinerja latihan anjeun pikeun lift canggih sareng rutin gim anu langkung nangtang.

Mangpaat Wrist Guard

Bahan:Nylon + spandex

 

MOQ:100 pcs pikeun siap / di stockpigeulang késang.

 

warna:Biasana hideung sareng kulawu. Warnana tiasa disaluyukeun.

 

Logo: percetakan logo, karét logo lawon labél.Mangga ngahubungan kami pikeun ngabahas detil

 

Panjangna: 30", 38",jeung 42"ti tungtung ka tungtung.Numutkeun pamundut anjeun

 

Bungkusan bulk: 1pasanganpikeunnepipakét,200 atawa300 pasang per karton master.

Bisa ngaropéa.

 

waktos sampel:In Saham: 3-7days sacara umum

Taya stock: 10-15days sanggeus sampel dikonfirmasi

 

waktos bulk: Dina 15-35working poé sanggeus sagala rinci anu katampa.Gumantung kana kuantitas jeung deisgn.

Kami Nyadiakeun Jasa Lain Gratis

20+taun pangalaman produksi profésional.

Unggal produk bakal 100% dipariksa sateuacan kiriman

pangiriman timely nyadiakeun konsumén jeung rojongan suplai stabil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun