page_head_bg

Produk

  • Fashion Colorful Daily Dress Socks
  • Antibacterial COPPER Infused Cotton Socks

    Antibakteri tambaga Infused Kapas kaos kaki

    OEM & ODMDitarima
    Ukuran:S/M, L/XL, XXL (Disesuaikeun)
    Téhnik:Knitted, jacquard, percetakan, dasi-ngalelep
    Warna:Warna ngaropéa
    Bahan:Nilon / katun, poliéster, spandex
    logo ngaropéa:Jacquard, sulaman, jahit, print, reflective
    MOQ:500 pasang/warna/ukuran
    Fitur:Gancang garing, ventilasi, eco-friendly, breathable, anti dieunakeun, kesang-absorbent
    bungkusan ngaropéa:kantong opp, headcard, bandrole, kantong warna, kotak warna, kotak kado
    Téknologi ngolah:Elastis, bolong, terry (bantal/anduk), anti dieunakeun, 3D, Fuzzy

Ninggalkeun Pesen Anjeun